Ara ets tu qui té el control total sobre les teves dades

A Llibreries Viladrich tenim una important i positiva novetat per a explicar-te: el 25 de maig serà plenament aplicable el nou reglament de protecció de dades en tota la Unió Europea per protegir més la privacitat dels usuaris i per a utilitzar de millor manera les seves dades.
Què vol dir això? Que ara ets tu qui té el control total sobre les teves dades i qui decideix quina informació vols rebre.
Per aquest motiu, i perquè volem continuar en contacte amb tu, et convidem a renovar la teva aposta per nosaltres, tot acceptant els nous termes de protecció de dades.
Aquest canvi és una tria que fas tu i volem continuar al teu costat, tot mantenint els nostres principis de transparència i confiança.

Clica aquí per a activar la teva subscripcióLLIBRERIA VILADRICH S L és el Responsable del tractament de les dades personals proporcionades sota el seu consentiment i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 abril 2016 (GDPR), amb la finalitat de mantenir una relació comercial i conservades mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament. No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal. Així mateix, s'informa que pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i les de limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a LLIBRERIA VILADRICH S L en Carrer DESPUIG, 22 43500 TORTOSA. Email: llibreria@la2deviladrich.cat i el de reclamació a www.agpd.es

LLIBRERIA VILADRICH S L es el Responsable del tratamiento de los datos personales proporcionados bajo su consentimiento y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), con la finalidad de mantener una relación comercial y conservados mientras exista un interés mutuo para mantener el fin del tratamiento y cuando ya no sea necesario para tal fin, se suprimirán con medidas de seguridad adecuadas para garantizar la seudonimización de los datos o la destrucción total de los mismos. No se comunicarán los datos a terceros, salvo obligación legal. Asimismo, se informa que puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos y los de limitación y oposición a su tratamiento dirigiéndose a LLIBRERIA VILADRICH S L en C/ DESPUIG, 22 - 43500 TORTOSA y el de reclamación a www.agpd.es

Compartir