12a. Fira del Llibre Ebrenc i 8a. edició de Litterarum

12a Fira del Llibre Ebrenc i 8a de Litterarum 

 

Els dies 5, 6 i 7 de juny,

12a. Fira del Llibre Ebrenc i

8a. edició de Litterarum, Fira d'Espectacles Literaris

Pel què fa a la fira, la principal novetat d'enguany es una gran carpa amb una zona expositora de llibres, una gran llibreria oberta, coordinada per la Fira, l'Institut Ramon Muntaner i les llibreries Bassa (Móra d'Ebre), Serret (Vall-de-roures) i La 2 de Viladrich (Tortosa); un espai de 200m2 con es podran trobar fins a un miler de títols de diversos autors i temàtiques a la venda.

A més d'aquesta carpa, la fira també comptarà amb les activitats habituals, com l'espai "Signa'm lo llibre", en què els autors ebrencs signaran les seves obres, un vermut literari popular o la 12a. Jornada del Llibre Ebrenc, que en aquesta ocasió porta per títol "La biografia com a eina per a la literatura" i que compta amb la participació dels escriptors Andreu Carranza i Francesc Serés.

Per la seva banda, la 8a. edició de Litterarum portarà a diferents espais de Móra d'Ebre una quinzena d'espectacles literaris dedicats a autors com Joan Maragall, Ramon Llull, M. Mercè Marçal, Jesús Moncada, Salvador Espriu o Joan Brossa, entre d'altres, així com activitats infantils lúdiques a partir de la literatura. Us recordem que amb el Carnet Recercat podeu accedir a una oferta 2 X 1 en la compra d'entrades a espectacles literaris i musicals de Litterarum.

La 12a. Fira del Llibre Ebrenc està organitzada pel Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, l'Ajuntament de Móra d'Ebre, l'Institut Ramon Muntaner i el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, i la 8a. edició de Litterarum. Fira d'Espectacles Literaris, per l'Ajuntament de Móra d'Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes.

Compartir