Dolors Queralt, nova presidenta d'Òmnium a les Terres de l'Ebre

 

 

La jesusenca Dolors Queralt Moreso va ser elegida presidenta d'Òmnium Cultural en el decurs de l'Assemblea General Extraordinària de socis de l'entitat que va tenir lloc el divendres 24 de setembre, al vespre, a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

 

 

Queralt substitueix en el càrrec Caritat Garcia i encapçala una Junta Directiva formada per Emigdi Subirats, Josep M. Prades, Xavi Blanch,  Jaume Miquel, Jordi Duran, Conrad Duran, Jordi Rodríguez, Aitor Pérez i Caritat Garcia.

En el decurs de la reunió, la presidenta sortint va presentar l'estat de comptes de 2009 i el pressupost de 2010, el pla de treball i les activitats realitzades per l'entitat al territori en els últims mesos. Seguidament, Dolors Queralt va presentar els eixos del seu programa d'actuació a l'Assemblea, en què destaquen com a objectius implementar d'Òmnium Cultural a les quatre comarques ebrenques, incrementar la penetració de l'entitat en el teixit social de les Terres de l'Ebre i dinamitzar les activitats d'Òmnium al territori. La nova Junta s'estructurarà en els tres àmbits d'actuació clàssics d'Òmnium: la llengua, la cultura i el país.

Compartir