El lladre de cervells

 

El ladrón de cerebros de Pere EstupinyàEl lladre de cervells. Pere EstupinyàPere Estupinyà, un autor ebrenc que triomfa amb una obra de divulgació científica: 'El lladre de cervells', presentarà el seu llibre el proper dia 13 de gener a la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

L'edició de Debate en castellà ha estat un autèntic èxit i ara us presentem també la versió en català, de La Magrana. El pròleg és d'Eduard Punset.

 

Tot compartint el coneixement científic amb les ments més brillants. Arrepapa't al sofà i prepara't per emprendre un viatge inoblidable pels desafiaments més apassionants de la recerca científica actual. Ens disposem a entrar als principals laboratoris i centres d'investigació del món per conèixer de primera mà les qüestions més candents en terrenys com la neurociència i l'estimulació i

el perfeccionament de les capacitats humanes, l'astronomia i la carrera espacial, la genètica i la biologia sintètica, el canvi climàtic... Aquest és un llibre per a lectors curiosos que se saben gratar on no els pica i volen saber de què estem fets, per què som com som, on vivim i com serà el món del futur. Aquí i qui sap si en d'altres planetes lluny del sistema solar.

Compartir