Llibreria Viladrich a Internet !!!

Fent un nou pas per a millorar i apropar els nostres serveis als clients hem obert la llibreria a Internet. La botiga en línia ja funciona des dels primers dies del 2009.

En el catàleg on-line encara no hi apareixen tots els llibres que tenim a la llibreria (més de 7.000 títols) ja que els anirem incorporant progressivament. Volem començar per la colecció local, llibres de o sobre les Terres de l'Ebre, autors d'aquí i editors del territori. Després ja anirem ampliant l'oferta a la resta de llibres.
Això no vol dir, però, que no es pugui comprar o encarregar per internet qualsevol llibre, encara que no aparegue al catàleg en línia: sencillament podeu fer servir el formulari de contacte que hi trobareu per indicar-nos el llibre que voleu, i nosaltres ens posarem en contacte amb vosaltres.
Incorporem, doncs, el servei de lliurament a domicili per a les compres fetes per internet, si no podeu passar a recollir els llibres personalment.
Ens agrada el contacte directe amb els nostres clients, però també som conscients que no tothom ni sempre disposa del temps necessari per a fer les seves compres, i en aquest cas també volem estar a l'abast de tots.
Si voleu entrar a la botiga en línia podeu clicar a sobre del logo que apareix a la part superior de la pàgina d'inici, o a la pestanya superior corresponent, o posar la següent adreça al navegador:http://www.la2deviladrich.cat/catalog/index.php?language=ca

Compartir