Defenseu-nos en la batalla. Miquel Reverté

Defenseu-nos en la batalla. Miquel PellicerXXVII Premi Literari Vila d'Ascó

29 de setembre de 2011, festivitat de Sant Miquel. La ciutat de Tortosa és testimoni d’un crim terrorífic que ha sacsejat la vida quotidiana dels seus habitants. Un assassí en sèrie que fa més de deu anys que actua arreu de Catalunya s’ha instal·lat a la capital de les Terres de l’Ebre, i sembla que no tingui aturador.

Defenseu-nos en la batalla

XXVII Premi Literari Vila d'Ascó

Miquel Reverté

29 de setembre de 2011, festivitat de Sant Miquel. La ciutat de Tortosa és testimoni d’un crim terrorífic que ha sacsejat la vida quotidiana dels seus habitants. Un assassí en sèrie que fa més de deu anys que actua arreu de Catalunya s’ha instal·lat a la capital de les Terres de l’Ebre, i sembla que no tingui aturador. Mentre un inspector fatxenda i enigmàtic fa tots els possibles per atraparlo, una periodista del mitjà més important de la zona afigura tenir molt a dir en l’esfereïdora resolució del cas. I tot sota la benaurada mirada d’un mossèn a qui, de cop i volta, li entren els dubtes sobre la seva santa missió.

Miquel Reverté

(Sant Carles de la Ràpita, 1966) és llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Ha publicat diversos llibres, especialment de narrativa, encara que en els darrers temps s’ha iniciat en el món de la poesia, i amb bons resultats: ha aconseguit diversos premis d’arreu del país. Entre les seves publicacions destaquenQuinossio, premiada amb el Sebastià Juan Arbó de l’any 2002, iCròniques d’una mar desapareguda, que va obtenir el Premi Nostromo del 2013. Actualment treballa com a professor a l’Institut Els Alfacs de la seva població.

Compartir