Petonets pels puestus o a la recerca de l’amor sincer

Petonets pels puestus o a la recerca de l’amor sincer XXII Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar Jordi Romeu CarolPresentació de la novel·la guanyadora del XXII Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar 'Petonets pels puestus o a la recerca de l'amor sincer' de Jordi Romeu Carol, a càrrec de Jesús M. Tibau, amb degustació d'olives i olivades de les Terres de l'Ebre.

Dimecres, 19 de novembre 2014, 19:30 h. a la 2 de Viladrich.

Petonets pels puestus o a la recerca de l’amor sincer relata el viatge emocional de Joan Llorente, un jove de trenta anys passats, a la recerca del veritable sentit de l’amor sincer. A través de l’experiència pròpia i de la de diferents personatges que es troba en aquest camí, el protagonista busca les respostes al fracàs de la seva relació sentimental amb la xicota de tota la vida. La història és una sàtira de la visió masculina del món de la parella i dels sentiments contada en primera persona i amb l'aire distret i innocent del seu protagonista.

Jordi Romeu Carol

(Sant Pere de Riudebitlles, 1978) és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, en Publicitat i Relacions Públiques, i bomber de professió. El món de la literatura, però, no li és aliè, hi ha conviscut tota la vida i actualment forma part del seu dia a dia. Aquesta és la seva tercera novel·la, tot i que és la primera que es publica.

Compartir