Poemas en papel arroz. Jon Gras

 

L'Antologia poètica de Jon Gras portarà espectacles a Tortosa, Amposta, La Ràpita i Poble Nou. 43 super poemes en la versió original i traduïts al xilango (mexicà), com Jon volia.

Lo primer espectacle serà lo dia 1 de febrer de 2020 a les 12h a la Llibreria Viladrich de Tortosa. Just 5 anys després de la presentació de la Campanya pels Sediments l'1 de febrer de 2015 on també va participar l'amic Jon Gras.

Lo proper 1 de febrer a Tortosa serà lo primer acte públic organitzat per l'Associació Terbolesa que té com una de les seues línies principals: "treballar per una gestió responsable dels sediments a la Conca de l'Ebre".

Espectacle presentació: dissabte 1 de febrer, a les 12.00h, a la2 de Viladrich
                     

 

A més a més, tindrem lo gust de presentar lo llibre entre persones que mos agraden molt: acte co-organitzat amb l'Associació Mar de fora -habitualment Margaretto, Miquel i Eva reciten poemes de Jon al seu espectacle "De matí manyana"-; en la col.laboració de Jesús i Ricardo dels Di-llums d'Arts al Forn i d'Ester de la Llibreria Viladrich ♥️ Vos invitem a que vinguesseu a fer pinya i a xalar
Compartir