Cuina amb denominació d'origen

Cuina amb denominació d'origenReceptes amb Arròs del Delta de l’Ebre, Avellana de Reus, Calçot de Valls, Clementines de les Terres de l’Ebre, Fesols de Santa Pau, Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya, Llonganissa de Vic, Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya, Mongeta del Ganxet, Oli

Pep Nogué

Amb Cuina amb denominació d’origen ens endinsem en les característiques dels productes de les DOP i les IGP. El llibre combina un receptari en què hi trobem productes com la DOP Arròs del Delta de l’Ebre, passant per la DOP Mongeta del Ganxet i la IGP Patata de Prades, entre d’altres. Totes les receptes aporten creativitat, imaginació, originalitat, il·lusió, passió, qualitat, arrelament al territori, comunicació… atributs que desprèn en Pep Nogué, l’autor.

Pep Nogué

En Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant, sí, llegiu bé, sense restaurant. Aquesta voluntària situació combinada amb la seva gran passió, fer cervesa, recuperar productes i varietats perdudes, assessoraments a diversos hotels i restaurants, l’escriptura de llibres i d’articles o la simple i sempre agraïda pràctica de cuinar, li ha permès aprofundir en un munt d’aspectes relacionats amb la gastronomia fins a batejar-lo com a activista gastronòmic. Col·labora habitualment a la revista Cuina, a Catalunya Ràdio al programa El suplement amb Sílvia Cóppulo o TV3 al programa Divendres amb en Xavi Coral i l’Espartac Peran. Podeu saber-ne més a la seva web (www.pepnogue.cat), a Twitter (@pepnogue), Facebook i Instagram.

Compartir