Entre plat i plat
El proper divendres, 15 de gener a les 19:30, a la Viladrich farem la presentació d'aquesta 'perla' per als amants de la bona cuina i del Delta de l'Ebre.
Presentaran Baltasar Casanova i Àlex Ferrer, i també comptarem amb la presència i els comentaris de l'autora: Paca Bonet.
A més de bona cuina, Paca ens obsequia, entre plat i plat, amb les experiències viscudes, "les seues històries", però també les de tants i tantes habitants d'aquestes terres, i ens transmet la seva manera positiva d'afrontar la vida i els contratemps.
L'extrem del Delta de l'Ebre, davant l'illa de Buda, on la terra vol entrar i fondre's en la mar, és el lloc on Paca i Josep van triar per bastir el seu petit restaurant. Aleshores era un territori verge, als afores d'un territori durament conquerit per al conreu de l'arròs.
L'optimisme i la voluntat de superació que respira aquest llibre és una garantia de L'excel·lencia de la cuina de Paca.
El menjar, com una bona poesia o un bon dibuix, no es pot falsificar. És autèntic o no és.
Hem d'agraïr a Paca que ens trameti els secrets del menjar i del bon viure d'aquestes terres i d'aquestes aigües, indestriables les unes de les altres. Com la cuina i la felicitat.