Ningú no ens representa. Poetes emprenyats

Ningú no ens representa. Poetes emprenyats.Ningú no ens representa. Poetes emprenyats.PRESENTACIÓ DE “NINGÚ NO ENS REPRESENTA. POETES EMPRENYATS”

Aquest dissabte dia 26 de Novembre de 2011 tindrà lloc la presentació del poemari col·lectiu “Ningú no ens representa. Poetes Emprenyats”.

L'acte es durà a terme al C/Hostafrancs, 3 de Barcelona a les 19'30h. Davant l'edifici reapropiat el 18N al barri d'Hostafrancs (promogut pel moviment 15M). I comptarà amb un recital d'alguns dels poetes del recull:
Enric Casasses, Carles Hac mor, Blancallum Vidal, Ester Xargay, David Caño, Lluís Calvo, David Castillo, Núria Martínez-Vernis, Carles Rebassa, Andreu Subirats, Arnau Pons, Catalina Girona, Andríi Antonovskiy, Jordi Valls, Mireia Calafell, Ricard Mirabete, Andreu Galán, Marta Darder, Misael Alerm, Sònia Moya, Jordi Carulla, Víctor Verdú i Joan Tomàs Martínez Grimalt.
Ningú no ens representa. Poetes Emprenyats. És un recull poètic nascut arran d'un recital d'una quinzena de poetes, que tingué lloc el dia 19 de Maig de 2011, en el marc de l'ocupació de Plaça Catalunya. El projecte editorial SetzeVents ha volgut immortalitzar per escrit aquell moment tot oferint la possibilitat d'incloure aquells autors que no van poder assistir al recital però que també s'hi sentien identificats.
És així com es passa de la quinzena de poetes inicial als 71 finals.
Ningú no ens representa. Poetes Emprenyats també és el resultat d'una sèrie d'experiències assembleàries d'organització i de presa de decisions, on es van consensuar algunes qüestions com el títol del recull, l'autoria col·lectiva o el destí dels beneficis -que aniran a algun projecte relacionat amb el moviment 15M.

Compartir
AdjuntMida
NP-24 de novembre.pdf256.05 KB